De afgelopen jaren heeft Hamer Bouwservice talloze projecten succesvol opgeleverd.
Enkele reacties van klanten:

Familie Remmers:
“Wij hebben een monumentaal pand en Jurgen heeft bij ons al van alles gedaan: dubbel glas geplaatst, een vloer gelegd, gestukadoord, een toilet geplaatst, een nieuwe poort gehangen, een muurtje gemetseld… Wij zijn supertevreden over hem. Jurgen is iemand die wij blindelings vertrouwen, die zijn afspraken nakomt en die keurig werk levert. Wij willen niemand anders meer.”

Familie Maas:
“Wij hebben uit drie aannemers Jurgen gekozen, omdat we al bij de eerste ontmoeting een beschaafde indruk van hem kregen. Tijdens onze verbouwing merkten we bovendien dat we een vakman in huis hadden gehaald. Het is prettig werken met hem en ook met de mensen uit zijn netwerk. Dat vinden wij belangrijk, want je hebt ze tijdens een verbouwing wel iedere dag over de vloer.”

Familie Siebers:
“Hamer Bouwservice heeft onze badkamer verbouwd. Jurgen is een fijne persoon om in huis te hebben: hij is betrouwbaar, een harde werker en hij laat de boel altijd netjes achter. Wat wij ook bijzonder waarderen is dat hij flexibel is. Soms lopen zaken net iets anders dan gepland, maar daar maakt Jurgen geen probleem van. Hij luistert naar onze wensen, denkt mee en maakt het allemaal dik in orde.”